2023-12-06

30/11/2023 Verbroederingsschieting Sint-Joris – Zavel

Dit jaar zijn we te gast bij onze confraters van Sint-Joris om ons te mengen in een vriendschappelijke wedstrijd van onze twee Gilden. 13 leden van onze Gilde hebben de uitnodiging aangenomen om langs te komen voor een schieting op 10m. Door middel van een lotingssysteem worden er gemende ploegen/duo’s samengesteld en kan het sportieve luik van de samenkomst starten. Onze gastheer heeft een foodtruck voorzien, en terwijl de schutters mekaar opvolgen aan de schietstand kunnen de anderen zich te goed doen aan een aangeboden maaltijd. Als alle schutters hun best hebben gedaan om een zo goed mogelijke score te behalen, staat het duo Zakaria Ben Messaoud & Jean-François Gousenbourger op het ereschavot. Zakaria behaalt met 57/60 de hoogste score van de Zavel (bravo). Aan de zijde van Sint-Joris is het Maurice Vandenbussche, en dit met een zelfde score.

Bedankt aan onze confraters van Sint-Joris voor de goede ontvangst, en tot volgend jaar in onze lokalen voor een wedstrijd op 6m. 

Aanwezig voor de Zavel : Charlotte Beerden, Patrick Beerden, Zakaria Ben Messaoud, Christine Bosmans, Dany Hardman, Francis Jacobs, Xavier Kempenaers, Marc Mathieu, Rudy Musin, Thierry Perewotchikow, Philippe Rodriguez, Francis Sior en Catherine, Jean Wargnies

Geen opmerkingen:

Een reactie posten