2024-05-05

03-05-2024 Schieting van de President Directeur

De vrijdag vóór de misviering van de Koningen van onze Gilde op O-H-Hemelvaart. We zijn aanbeland bij de laatste traditieschieting vóór het banket van de Koningen. Goede oefening, want vandaag hebben we de schieting van onze Président-Directeur die ons daarbovenop naar goede gewoonte een buffet aanbiedt. 19 leden en één schutter buiten wedstrijd melden zich aanwezig aan de schietstand. De reeksen worden met de nodige ernst en in een joviaal wedstrijdklimaat afgewerkt. 

Na de wedstrijd en na aangeschoven te hebben aan het buffet maken we plaats voor de schietresultaten. De lat was van bij het begin onmiddellijk zeer hoog gelegd, en ze werd niet meer evenaard. Het is Zakaria Ben Messaoud die zich op het hoogste schavot heeft geschoten met een resultaat van 99/100, Bravo. Gevolgd door Philippe Emmerechts en Francis Jacobs, beiden met 97/100 en zelfde kampschot. 

Bedankt aan onze President-Directeur, Baron Henry d'Anethan, voor het organiseren van deze jaarlijks terugkerende traditieschieting.

President Directeur
Baron Henry d'Anethan

De winnaar : Zakaria Ben Messaoud

Vervolledigen het podium : Philippe Emmerechts en Francis Jacobs




Geen opmerkingen:

Een reactie posten