2018-05-13

20ste verjaardag van de kruisboogschutters van Notre-Dame van Dinant


Zaterdag 12 mei nodigen de kruisboogschutters van Notre-Dame van Dinant ons uit om – ter ere ter ere van hun 20ste verjaardag - deel te nemen aan een internationale schieting.

Om zeker te zijn te kunnen deelnemen in de eerste reeksen komen we aan om 8u15 (samen met onze confraters van Saint-Georges BXL) om vast te stellen dat de buren de impact van het hele gebeuren niet echt juist hebben ingeschat. Na de nuttige tussenkomst van de bevoegde instanties kon het startschot van de wedstrijden met enige vertraging gegeven worden. De goedgevulde reeksen volgden zich daarna in een behoorlijk ritme op vermits het deelnemersveld behoorlijk goed gevuld was door de internationale deelname. Opmerkelijk was de pijlentrekker 20 meter van de eerste reeksen die zichtbaar een studie had gemaakt van het aan iedere deelnemer aangeboden (en gesmaakte) sponsoring materiaal.

De resultaten ontbreken ons nog vermits we op afwezig waren op de prijsuitreiking. Maar wie weet, Francis Sior had voor zijn 60m deelname een 59/60 met als kampschot een bijna koningsroos … (rangschikking)

Hebben deelgenomen voor onze Gilde, Hoofdman Francis Sior (samen met Catherine), gezellen Paul Vandersande (samen met Ghislaine) en Rudy Musin,en onze wapenmeester Francis Jacobs.

Het was een geslaagde en zonnige dag. Bedankt voor de organisatie !


Eerste 20m reeks ((ST-Georges BXL breekt een strench

Tweede 6m reeks ((ST-Georges BXL breekt nog een strench en een booglat)

Francis Jacobs 6m

Rudy Musin 20m

Francis Sior 20m

Paul Vandersande voorraadbeheer


Geen opmerkingen:

Een reactie posten