2014-04-20

Interne titelstrijd Charles Declercq van 5 april 2013 - 6m

Laat het feest beginnen !

Vrijdag 5 april betwisten we mekaar de overwinning van de eerste wedstrijd in een reeks van zes in aanloop naar Onze-Heer Hemelvaart, de interne titelstrijd Charles Declercq.
Deze schieting over 6m is een wedstrijd ter ere van de vroegere Hoofdman van onze Gilde, Charles Declercq, groot promotor van het kruisboogschieten en een monument in de wereld van de kruisboog.
Deze wedstrijd en staat dus open voor al onze leden, gezellen, medegezellen en knapen.
Om de prijsuitdeling op een christelijk uur te laten plaatsvinden, zal de wedstrijd starten om 20u en zullen de inschrijvingen afgesloten worden om 21 uur. De dresscode van de avond schrijft het uniform voor. Elke schutter dient zich bij inschrijving van de schieting aan te bieden in uniform. Het uniform is niet vereist tijdens de wedstrijd, maar is wel een vereiste tot deelname.

Ik hoop jullie in grote getallen te mogen ontmoeten aan de schietstand.

Servus

AGS 775 : Document dat u de mogelijkheid biedt om enkele momenten te delen met Charles (rond 1’55 en 17’30). In een zelfde beweging kan u onze maitre Thierry Perewotchikow zien bij de uitreiking van zijn eerste roos ‘diploma’, gevolgd door een gesprek met onze Gezel Francois Lauwers, een gesprek rond het Koningsschieting met onze vorige Hoofdman Jean-Claude Devos, de koningsschieting balboog van de zelfde Gezel Jean-Claude Devos et nog andere sequenties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten