2013-12-02

1 december 2013 : Brussel / Antwerpen
Eerst zondag van de maand december. Afspraak voor het prestigeduel Brussel / Antwerpen. Twee ploegen van elk 12 schutters bekampen mekaar aan de schietstand in een poging om de meeste rozen te totaliseren op een reeks van 10 wedstrijdschoten. De 10 beste resultaten per ploeg tellen voor de eindrangschikking (dus 2 ‘joker’ schutters). 
De editie 2013 is (weer) gewonnen door Brussel, met een score van 62 rozen tegen 58. 5 schutters van onze Gilde werden geselecteerd : Jean Wargnies (7 rozen), Rudy Musin( 6 rozens), Jean Ladam, Francisco Marques en Francis Jacobs (5 rozen). Van de schutters van onze Gilde is allen Jean-Wargnies er in geslaagd om de minimaal 7 rozen te schieten voor selectie van de volgende editie op 7 december 2013. De anderen zullen zich met hun resultaat in de federale competitie 2014 moeten bewijzen.

Proficiat aan Jean-Wargnies, die zijn goede resultaten bevestigd, en aan Rudy Musin die er in slaagt om zijn resultaten in een constante stijgende lijn te laten verlopen. Verder, bedankt aan allen voor hun enthousiasme, dorzetting, en hun behoorlijke scores.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten